2 سال پیش / خواندن دقیقه

20 نکته در مورد آداب معاشرت که باید بدانید! |اصول آداب معاشرت

20 نکته در مورد آداب معاشرت که باید بدانید! |اصول آداب معاشرت



شما در گردهمایی های اجتماعی می توانید احساس لذت و شادی یا تفریح را درک کنید. با افراد جدید آشنا شوید برای کسب و کار خود مشتری جذب کرده و قراردادهای جدیدی ببندید به شرط آنکه آداب معاشرت را به خوبی بلد باشید و از آن استفاده کنید. در این مقاله رعایت اصولی حفظ آداب معاشرت در هر مکانی شرح داده شده که می تواند راهنمای خوبی برای فرصت های جدید باشد. اگر شما دوست دارید در  فن بیان و سخنوری و ارتباط خوب با دیگران تبحر پیدا کنید مقاله فن بیان قوی و راز ارتباط خوب می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

اگر شما به فکر پیشرفت و بهبود در مهارت فردی خود هستید اصول آداب معاشرت می تواند کمک زیادی به شما کند. در این مسیر افراد دیگر از سر بی احتیاطی و یا نداشتن آگاهی راه های دیگری را انتخاب می کنند شما باید فقط به فکر رشد و بهتر شدن آداب معاشرت و ارتباط خود با دیگران باشید و به اصول ممنوعه پا نگذارید.

اصول آداب معاشرت

1-توجه نکردن:

تا حالا برای خود شما چند بار پیش آمده که با فردی وارد صحبت شوید و فرد از شما  روی برگرداند. چه احساسی داشته اید؟ این یک بی ادبی محض است. برای جلوگیری از این اتفاق سعی کنید با حالت های مختلف صورت و بدن طوری وانمود کنید که فرد احساس کند به موضوع علاقمند هستید. این راه یکی از بهترین روش هایی است که می تواند طرف مقابل حس توجه شما را درک کند.

2-دست دادن محکم:

باید مراقب باشید که بیش از حد سفت هم دست ندهید زیرا محکم دست دادن زیاد هم نشانه سلطه جویی و تکبر است. اما اگر به صورت درست و مناسب این کار را انجام دهید هم اعتماد به نفس شما را می رساند و هم نشانگر خونگرم بودن، صداقت و فروتنی شماست.

3-پشت کردن به دیگران

این کار نیز نوعی توهین است و شما به وضوح اعلام کرده اید که دوست ندارید به صحبت های دیگران گوش کنید. این کار حتی می تواند خشم و احساسات منفی به دنبال خود بیاورد و دیگران نسبت به شما خصمانه رفتار کنند.

4-سیگار کشیدن:

در گردهمایی های عمومی از سیگار کشیدن پرهیز کنید. امروزه هم افراد سیگاری قانونمند و هم افراد غیر سیگاری دوست ندارند در این مکان ها شاهد بوی سیگار باشند.

20 نکته در مورد آداب معاشرت که باید بدانید! |اصول آداب معاشرت

5-نزدیک ایستادن:

جالب است بدانید هر فردی برای خود یک حد و مرز آسایش دارد و دوست ندارد که دیگران به آن تجاوز کنند. این موضوع در مورد ایستادن هم صادق است و افرادی که خیلی نزدیک به مخاطبان یا دیگران می ایستند حس خوبی به طرف مقابل القا نمی کنند.

6-بلند صحبت کردن:

سعی کنید با صدای بلند صحبت نکنید. صدای شما باید آرام و یکنواخت باشد و لحن کلامتان نیز باید با زمان و موقعیت موجود هماهنگ باشد. صدای بلند نشانه تکبر و خودخواهی است. همچنین رعایت این نکته در جواب دادن به تلفن همراه نیز می تواند خوب و عالی باشد فریاد زدن در گوشی کار درستی نیست.

7-اجتناب از همزمانی صحبت:

یکی از اصول آداب معاشرت این است که اگر شخص دیگری در حال صحبت است بهتر است در وسط حرف او ورود نکنیم و اجازه بدهیم حرف او تمام شود. این کار ساده است اما خیلی از افراد هنوز آن را رعایت نمی کنند و باعث بی نظمی و اهانت به فرد می شود.

8-آداب معاشرت در مهمانی ها:

شاید شما هم در یک مهمانی افرادی را دیده اید که سر موقع حاضر نمی شوند و برای ترک میزبان هم زمان بندی ندارند. سعی کنید موبایل خود را خاموش کنید یا روی سایلنت بگذارید و بعداً جواب دهید.  سعی کنید در میهمانیها بعد از صرف نهار و یا شام سریع مکان را ترک نکنید. فکر کنید دیگران با مشاهده چنین رفتاری چه فکری می کنند؟

اگر به میهمانی دعوت شدید، سوال نکنید چند نفر را می توانم با خودم بیآورم. در مهیمانی و در حضور دیگران در مورد مسائل و مشکلات شخصی و یا حرفه ای کسی سوال نکنید. اگر امکان حضور در مهمانی یا مراسمی را ندارید اطلاع دهید زیرا که دعوت کننده برای شما وقت صرف کرده ، هزینه کرده و حتی ممکن است افراد دیگر را به خاطر دعوت از شما حذف کرده باشد پس اطلاع رسانی به میزبان در مورد عدم حضور یک رفتار مودبانه و منطقی است.

20 نکته در مورد آداب معاشرت که باید بدانید! |اصول آداب معاشرت

9-مسائل شخصی در شبکه های اجتماعی:

پرهیز از گذاشتن مسائل شخصی در شبکه های اجتماعی همچنین در گردهمایی های  اجتماعی و میهمانی ها در استفاده از ویدئو و دوربین عکاسی محتاط باشید. سعی کنید از حضور دیگران و دوستان لذت ببرید، فرصت های اجتماعی همیشگی نیستند در حالی که برای تنهایی وقت زیاد است.

10-شکیبایی و صبوری:

کنترل خشم را تمرین کنید سعی کنید راه های شکیبایی و خونسردی را یاد بگیرید و از آن در مواقع فشار و استرس استفاده کنید. نسبت به افراد که آداب معاشرت را رعایت نمی کنند و رفتارهای زشت و وقیح دارند با گذشت باشید. به یاد داشته باشید فهم آنها بیشتر از این نیست.

11-رفتار با کوچک ترها:

سعی کنید با بچه ها و کوچک تر ها طوری رفتار کنید که انگار پدر یا مادر خوانده آنها هستید. آنها را احترام کنید تا آنها نیز شما را احترام بگذارند.

12-پرهیز از مسخره کردن و تحقیر دیگران:

در دنیای امروزه این کار بسیار رواج دارد. اما یک فرد عالی و دارای آداب معاشرت هرگز این کار را انجام نمی دهد. همچنین لیطفه های مربوط به نژاد پرستی ، اقلیت ها ، ادیان و ملت ها نه می گوید و در برابر بدبینی مقاومت  می کند. سعی می کند مجموعه غنی از افراد مختلف کشور را بپذیرید.

13-آموزش به کودکان:

به کودکان بیاموزید که به خود و دیگران احترام بگذارند. به کودکانیاری رسانید تا نظام ارزشی سالمی را برای خود انتخاب کنند. مشکلات را بر سر دیگران نیندازند و راست گو باشند.

14-پرهیز از غیبت:

به یاد داشته باشید غیب کردن از کسی زمانی رسوایی به همراه دارد و روابط را به تیرگی و دشمنی می کشاند.

15- نوع نگاه به دیگران:

به یاد داشته باشید بیش از ۵ ثانیه مستقیما در چشم کسی نگاه نکنید و نگاه‌تان را به فرد دیگری بیندازید.

16- نوع فکر و نگرش:

مراقب افکار خود باشید هر چیزی که فکر می کنید بر سر زبان نیاورید. برخی افکار مناسب نیستند و صدمات جبران ناپذیری به روابط شما با دیگران می زنند.

17- تماس در مناسبت ها یا احوال پرسی:

برای احوال‌پرسی، پیام تبریک تولد یا سایر وقایع زندگی دوستان و فامیل تان با آنها تماس بگیرید.

20 نکته در مورد آداب معاشرت که باید بدانید! |اصول آداب معاشرت

18- استفاده از کلمات مناسب:

از واژه لطفاً و تشکر، بیشتر استفاده کنید. استفاده از جملات مودبانه نشانه شخصیت و ادب شماست پس زیاد استفاده کنید.

19- دنبال مد نباشید:

در لباس پوشیدن دنباله رو مد نباشید اما لباس های مرتب و تمیز بر تن کنید تا آراسته به نظر آیید.

20- به موازات همسر خود حرکت کنید:

اینکه شما به همراه و در موازات نامزد یا همسرتان حرکت کنید و از جلو یا عقب بودن پرهیز کنید نشانه تعادل در رابطه، تساوی و تفاهم شماست و تصویر اشتباهی برای دیگران ایجاد نمی کند. ‘ ‘ ‘




شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع