2 سال پیش / خواندن دقیقه

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهترتازه ترین های موبایل را در موبونیوز ببینید . در این بخش  به نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ . طراحی , صفحه نمایش , باتری , دوربین , امنیت , سخت افزار , نرم افزار, اسپیکر, جمع بندی, جدول مشخصات میپردازیم .همین طور در انتهای این مقاله به پرسش های متداول شما عزیزان پاسخ داده شده . با موبونیوز همراه باشید.


نقاط قوت

شارژدهی مناسب | نمایشگر باکیفیت| دوربین باکیفیت

نقاط ضعف

 سخت افزار معمولی | طراحی معمولی

گوشی گلکسی A53 در رده محصولات میان‌رده اما قدرتمند سری A سامسونگ قرار می‌گیرد 

برچسب قیمتی گلکسی A53 در دو مدل ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان است. در سوی دیگر، قیمت فعلی گوشی گلکسی A73 بین ۱۳ تا ۱۵ میلیون تومان است.

در بررسی گلکسی A53 سامسونگ نقاط قوت و ضعف گوشی را نسبت به رقبای همرده آشکار می‌‌کنیم تا بهتر بتوانید درباره آن تصمیم بگیرید.

گلکسی A53 یکی از گوشی ‌های جدید سامسونگه که احتمال این رو داره توی بازار ایران خیلی سهم بازار بگیره. این گوشی الان که وارد ایران شده، ۱۱ تا ۱۱.۵۰۰ میلیون قیمت داره. قراره توی این مقاله به بررسی A53 و همینطور مقایسه اش با رقیب های خودش یعنی 11T شیائومی، Nova 9 هواوی و A72 خود سامسونگ که هم قیمتش هستن بپردازیم. اول برای ما بنویسید که شما سری A سامسونگ رو ترجیح میدید یا نه؟ در ادامه برای بررسی بیشتر مشخصات گوشی A53 و مقایسه ‌ی اون با رقبای هم قیمت خودش همراه موبونیوز باشید.

طراحی گوشی A53 با قاب مشکی مات

توی این بخش، سامسونگ مثل همیشه از قاب پلاستیکی استفاده کرده و A53 تماما توی پشت و دور تا دور از پلاستیکه. رنگ گوشی A53 سامسونگی که ما اون رو بررسی کردیم مشکی ماته. جای اثر انگشت خیلی روش میمونه‌ و خیلی هم کثیف میشه.

توی قاب پشتی، چهارتا لنز دوربین داخل یه برآمدگی مستطیل شکل هستن که به نسبت نسل‌ های قبلی یه ذره خوشگل ‌تر و بهینه ‌تر شده. سه لنز رو زیر همدیگه میبینیم و یک لنز و یک فلش هم کنارشون قرار گرفته. لوگوی SAMSUNG هم پشت گوشی حک شده.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر


مطالب مرتبط:

نقد و بررسی مشخصات گوشی A52s 5G سامسونگ + گوشی های جایگزین های بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A13 سامسونگ ( پرفروش ترین گوشی 1401) + پرسش های متداول

نقد و بررسی مشخصات گوشی A23 سامسونگ |معایب و ویژگی ها

نقد و بررسی مشخصات گوشی A73 سامسونگ | معایب و ویژگی ها


بدنه پشتی، خش پذیر و پلاستیکی

به علت این‌ که بدنه ‌ی پشتی به شدت خش پذیره، توصیه میشه حتما از قاب استفاده کنید. همونطور که گفته شد دور تا دور گوشی پلاستیکه. پایین گوشی درگاه Type-c، اسپیکر، خشاب سیم‌ کارت و میکروفون وجود داره. اسلات سیم کارت هیبریده یعنی یا دوتا سیم کارت یا یه سیم کارت و یه مموری میکرو SD رو پشتیبانی میکنه. لبه ‌ی سمت راست گوشی دکمه ی پاور و کم و زیاد کردن صدا قرار گرفته و بالای گوشی یه میکروفون دیگه وجود داره. سمت چپ گوشی موبایل A53 کویره و چیزی وجود نداره.

بررسی پنل جلویی گوشی ای 53 سامسونگ

پنل جلویی یه نمایشگر تخت رو توی خودش جا داده که حاشیه‌ های اون نسبتا زیاده. فقط ۸۵ درصد پنل نمایشگره. دوربین سلفی داخل پانچ هول جلوی صفحه نمایش قرار داره که اندازه‌ ی اون نسبت به گوشی موبایل A73 کوچک‌ تره‌. بالای صفحه نمایش هم یه اسپیکر مکالمه وجود داره. وجود گواهی IP67 و گوریلا گلس ۵ باعث میشه که به A53 سامسونگ یه امتیاز قابل قبولی رو توی طراحی بدید و بیشتر از این نمی تونید از طراحیش توقع داشته باشید. خیلی اتفاق خاصی توی این گوشی نمیفته. یه مقدار قطر گوشی زیاده. A53 به نسبت 11T توی طراحی بازنده اس اما نسبت به گوشی A72 سامسونگ یه کم بهتر شده و البته ابعاد کوچک‌ تری هم نسبت به اون داره.

صفحه نمایش گوشی ای 53

برای صفحه نمایش گوشی موبایل A53، سامسونگ مثل همیشه اومده از یه نمایشگر سوپر امولد با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی استفاده کرده که HDR10 رو هم پشتیبانی می‌کنه. رزولوشن این گوشی Full HD با کیفیت 1080 و از نظر روشنایی، نمایشگر فوق العاده خوبه. کیفیت رنگ ‌های A53 فوق العاده خوبه. جنس رنگ‌ ها خیلی خوبه. در مجموع می‌تونم بگم که نمایشگر یه نمایشگر فوق العاده خوبیه توی این بازه‌ ی قیمتی. به نسبت رقبای خودش هم میتونم بگم حرف داره واسه گفتن که البته خیلی هم حرف برای گفتن داره‌.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

باتری گوشی A53

درباره‌ ی استفاده از باتری گوشی A53، قطعا تجربه ‌ی خوبی دارید چون توی مدتی که تست ‌های موبونیوز روش انجام میشد، نتایج خیلی خوبی از باتری این گوشی گرفتیم. باتری A53 سامسونگ یه باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتیه که یک ساعت کالاف دیوتی بازی کردن ۸ درصد از شارژ اون رو کم میکنه! این مسئله خیلی خوبه که انقدر کم شارژ کم میکنه. توی استفاده‌ های زیاد یه روز کامل می ‌تونید باهاش کار کنید‌ و بهتون شارژدهی میده. توی باکس A53 هیچ چیزی نیست و توی جعبه‌ گوشی، آداپتور وجود نداره و باید آداپتور شارژ رو جداگانه خریداری کنید.

این گوشی از فست شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کنه که توی مدت زمان یک ساعت و نیم به شارژ کامل میرسه. این میزان برای فول شارژ شدن گوشی به نسبت زیاده. توی قسمت باتری پکیج شارژدهی این گوشی خوبه اما شارژ شدن به نسبت رقبای شیائومی خودش که آداپتورهای ۳۳، 67 و بعضی موارد ۱۲۰ واتی دارن، توی این بخش کم میاره.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

امنیت گوشی Galaxy A53

سامسونگ برای گوشی A53 از حسگر اثر انگشت اپتیکال در زیر نمایشگر استفاده کرده. گفتنیه که توی سری A سامسونگ از یه مدلی به بالا اکثرا حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر رو میبینیم. این حسگر توی A53 به نسبت نسل ‌های قبلی خودش بهبود پیدا کرده اما پیش بینی میکنم توی طولانی مدت یه کم مثل A73 اذیتتون کنه. سیستم تشخیص چهره دو بعدی هم توی این گوشی وجود داره که زیاد به اون نمی ‌پردازیم.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

دوربین گوشی A53

سنسور اصلی A53 یه لنز ۶۴ مگاپیکسلیه. تنها ایرادی که میشه به اون گرفت اینه که وایت بالانس رو یه کم تغییر میده و رنگ‌ ها رو اغراق شده نشون میده که البته از نظر بعضی از کاربران این مسئله حسن به حساب میاد. به جز این مسئله، داینامیک رنج، شارپنس و روشنایی عکس ها فوق العاده خوبه و توی بازه‌‌ ی قیمتی که دارید هزینه می کنید، می‌ تونید عکس‌ های خیلی خوبی هم با سنسور لنز اصلیش ثبت کنید.

یه ایراد دیگه ای که داره اینه که توی تغییر فوکوس و اکسپوژر و تغییر اکسپوژر یه مقداری کنده. یعنی اگه توی محیط پر نوری در حال عکاسی باشید و روی سوژه ضربه بزنید، هم فوکوس با کمی تاخیر اتفاق میفته و هم اکسپوژر با تاخیر عمل می‌ کنه تا به سوژه نوردهی درستی برسه. اگه با حوصله عکاسی کنید، احتمالا توی عکاسی لنز اصلی به مشکلی نمیخورید.

عکاسی پرتره و سنسور عمق میدان

یه سنسور ۵ مگاپیکسلی عمق میدان توی A53 وجود داره که با وجود اون میشه عکس‌ های پرتره خوبی ثبت کرد و از هر ده تا عکس مثلا یکی یا دوتا عکس پرتره ایراد داشته باشه. درباره‌ ی پرتره، عکس‌ های خیلی تمیز میتونید با A53 ثبت کنید.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

عکاسی در حالت‌ شب

اتفاق خیلی فوق العاده ‌ای توی عکاسی حالت شب این گوشی نمیفته و یه مقدار نویز‌ها کم میشه. در کل به نسبت عکاسی توی روز، اگه یه نور ملایم و بیسی داشته باشید، این گوشی عکس‌ های خوبی میگیره. نظر شما راجع به عکاسی در حالت شب چیه؟ اگه برای شما این قابلیت مهمه حتما بنویسید تا به بررسی عمیق ‌تر اون توی گوشی‌‌ ها بپردازم.

عکاسی اولتراواید

گوشی A53 یه لنز ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید داره که عملکرد اون هم خوبه. طبق معمول یه مقداری افت کیفیت رو توی عکس‌ های اولترا واید میبینیم. بقیه ویژگی‌ های تصویر اولترا واید مناسبه اما جنس رنگ این تصاویر با سنسور دوربین اصلی فرق داره.

عکاسی ماکرو

لنز ۵ مگاپیکسلی ماکرو برای A53 سامسونگ در نظر گرفته شده که عملکرد اون یه مقداری از حالت فانتزی بهتر شده. تا زمانی که Redmi Note 10 Pro توی بخش دوربین ماکرو وجود داره، نمیتونم به بقیه ی گوشی ها توی ماکرو امتیاز بدم. البته که عکس‌ های ماکرو می‌ تونید با A53 ثبت کنید اما به دلیل فوکوس که مشکل داره و این که فاصله‌ ی ۳ تا ۵ سانتی متری از سوژه رو برای ماکرو باید حفظ کنید، عکس‌های خوبی نمیشه گرفت. در کل توی بخش لنز ماکرو با حوصله میتونید عکس‌ های ماکرو نسبتا خوبی ثبت کرد‌.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

فیلم‌برداری

برای فیلمبرداری A53، قابلیت ضبط 4K با فریم ریت 30 فریم بر ثانیه داره که به جز مورد تغییر فوکوس و سرعت تغییر فوکوس که جزو ایرادات دوربین اونه، استبلایزر خوبی داره و می تونید ویدیوهای باکیفیت و با کوالیتی ثبت کنید. اگه بخوام پکیج دوربین رو با رقبا مقایسه کنم، میتونم بگم که A53 رقابت سنگین و پایاپایی داره با گوشی 11T شیائومی. ولی یه مقداری A53 دوربین بهتری داره.

دوربین سلفی

سامسونگ از یه سنسور ۳۲ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی A53 استفاده کرده که عکس‌ های فوق العاده خوبی ثبت می‌کنه و می ‌تونید واقعا با اون سلفی‌ های خیلی خوبی بگیرید.

نکته‌ ی جالب توجه اینه که شما میتونید با دوربین سلفی فیلمبرداری با کیفیت 4K داشته باشید. کیفیت ویدیو‌های 4K و همچنین کیفیت صدای اون بسیار خوبه. اگه بلاگر هستید یا با دوربین سلفی زیاد عکس و فیلم می ‌گیرید، قطعا A53 یکی از گزینه ‌های خوب و مناسب برای شماست.

عملکرد سخت افزار گوشی A53

توی گوشی A53 خبری از چیپست اسنپدراگون نیست. قلب تپنده‌ ی این گوشی از خانواده خود سامسونگ یعنی اگزینوس ۱۲۸۰ ساخته شده.

توی شبکه‌ های اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوپ و محیط کاربری، این تراشه خوب عمل میکنه و همه چیز خوب و روونه. عملکرد باتریش هم فوق العاده بهینه و خوبه اما دوتا ایراد داره. اول این که وقتی وارد کالاف دیوتی میشید، فقط گرافیک Medium رو دارید! تازه موقعی Medium رو دارید که فریم ریت روی High تنظیم شده باشه وگرنه اگر max رو انتخاب کنید، گرافیک میاد روی Low.

این مورد نکته ‌ی عجیبیه که علت اون رو نفهمیدیم. ممکنه با آپدیت‌ این ایراد حل بشه. با این کیفیت، لگ و باگ خیلی کم داره. دمای قاب پشتی تا حدود ۴۳ درجه بالا میره و گوشی داغ میکنه که ناخوشاینده. البته بعد از یک ساعت بازی کردن و استفاده‌ ی زیاد این اتفاق مشاهده میشه. پس اگه به طور مداوم بازی نکنید و توی روز یک دست کالاف دیوتی بازی میکنید، احتمالا باهاش به مشکلی نمیخورید.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نرم افزار و رابط کاربری گوشی A53

اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 اختصاصی سامسونگ برای گوشی A53 در نظر گرفته شده. رابط کاربری رو بار‌ها درباره‌ اش صحبت کردم با این حال رابط کاربری سامسونگ بعد از عرضه One UI 4 فوق العاده حس جذاب و جالبی داره که روی A53 هم می‌ تونید اون رو ببینید‌. این گوشی به گفته‌ ی سامسونگ تا ۴ سال آپدیت‌ ها رو دریافت می‌کنه که اتفاق خیلی خوبیه‌. البته باید دید سخت افزار این گوشی تا ۴ سال عمر میکنه که بخواد نرم افزار اون آپدیت بشه یا نه!

رابط کاربری Always On های فوق العاده مختلف داره. می ‌تونید با مولتی تسک، اپلیکیشن‌ ها رو شناور یه گوشه بذارید‌. این موارد همگی امکان پذیره. نوتیفیکشن بار فوق العاده زیبا و با قابلیت شخصی سازی که توی پلت‌ های رنگی دارید. در کل برای بخش نرم افزار، ترکیب کلک‌ های امنیتی با One UI 4.1 فوق العاده جذابه.

این گوشی رم ۴، ۶ و ۸ داره که توی بررسی ما نسخه‌ی با رم ۸ گیگش بررسی شد و با این حال توی بازی کالاف دیوتی نمی‌ تونستیم از گرافیک بالا استفاده کنیم! البته رم زیاد تاثیری توی این موضوع نداره. توی ایران بیشتر رم ۶ و ۸ وجود داره.

اسپیکر گوشی A53

گوشی A53 از اسپیکر استریو پشتیبانی می‌کنه و صدا از هر دو اسپیکر در اون شنیده میشه. توی سری جدید گوشی‌ های سامسونگ که یکان ۳ دارن، اتفاق چند سال پیش اسپیکر‌های سامسونگ (یعنی اومدن صدا از ته چاه) دیگه دیده نمیشه. عملکرد بلندی صدای اون واقعا متوسط رو به خوبه‌. تفکیک صدا فوق العاده خوبه و کیفیت خیلی خوبی‌ هم داره. باید گفت که اسپیکر گلکسی A53 سامسونگ برای بازی کردن عصای دست شماست چون کیفیته تفکیک صداش خیلی خوبه.

بالاخره a53 سامسونگ ارزش خرید داره یا نه؟

به طور کامل به بررسی مشخصات گوشی A53 پرداختیم برای جمع بندی اون ها رو مرور می ‌کنیم. گوشی A53 چندتا ایراد بزرگ داره و چندتا حسن داره که خیلی بزرگ نیستند. طراحی اون معمولیه که خیلی اتفاق خاصی در اون نمیفته. صفحه نمایش این گوشی فوق العاده خوبه که جزو خوبی ‌های اون محسوب میشه. ولی ما توی این بازه ی قیمتی نمایشگر با اختلاف از این و پرت نداریم. شارژدهی این گوشی واقعا خوبه و نقطه قوت اون حساب میشه. شارژ شدن اون با آداپتور ۲۵ واتی واقعا خوب نیس ولی نقطه ضعف هم نیست.

دوربین این گوشی واقعا خوبه و جزو نقاط قوت اونه. اما سخت افزارش خیلی توی این بازه‌ ی قیمتی با این پردازنده خفن نیست ولی اگه بازی کردن با گوشی اولویت شما نباشه این گوشی رو می ‌تونید انتخاب کنید. اگر بازی کردن براتون مهم باشه این گوشی توی این محدوده ‌ی قیمتی انتخاب اولتون نمیتونه باشه.

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

در مجموع اگه میخواید یه گوشی از برند سامسونگ با صفحه نمایش و شارژدهی خوب داشته باشید که دچار لگ نشه و همینطور تا ۴ سال آینده آپدیت‌ ها رو دریافت کنه، گوشی A53 گزینه‌ ی مناسبی برای شماست. البته این نکته وجود داره که الان تازه این گوشی وارد شده و این قیمت برای اون زیاده و الان به دو علت ارزش خرید نداره. اول قیمت غیر منطقیه اون‌ و دومین علت جدید بودنشه که تا سهم بازار خودش رو پیدا کنه و قیمتش پایین ‌تر بیاد. این گوشی جایگزین A52s سامسونگه و نسل بعدی اون محسوب میشه. 

پس اگه قیمتی بهتر پیدا کنه میشه اون رو با هزینه‌ی خوب و معقول خرید و اون وقته که ارزش خرید A53 بیشتر میشه.

درباره ‌ی رقبای این گوشی متناسب با رقبای هم‌ قیمت خودش، 11T شیائومی هم هست که پردازنده‌ ی دایمنسیتی داره که قبلا توی بررسی اون گفته شد که از نظر پردازنده یکم مشکلات داره ولی از A53 یه کم توی بخش پردازنده بهتره.


مشخصات عمومی گلکسی A53 5G

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

سامسونگ در فروردین ماه سال جاری گوشی A53 5G را در نسخه‌هایی با ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۴، ۶ و ۸ گیگابایت رم به بازار عرضه کرد.

در زمان بررسی گلکسی A53 این گوشی به سیستم عامل اندروید ۱۲ با پوسته One UI 4.1 مجهز است. از آنجا که این گوشی از محصولات جدید سامسونگ به حساب می‌آید، دستکم ۳ نسخه آینده اندروید برای گلکسی A53 5G منتشر شود.

با این حساب، اگر یکی از معیارهای شما برای خرید گوشی هوشمند پشتیبانی نرم‌افزاری باشد، گلکسی A53 5G در رده‌ محصولات میان‌رده می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

گلکسی A53 با قیمت ۱۱میلیون تومان با این گوشی‌ها رقابت می‌کند:

  • سامسونگ گلکسی A52s
  • شیائومی 11T
  • شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس
  • موتورولا اج ۲۰
برند دستگاه سامسونگ
مدل دستگاه گلکسی A53
تاریخ عرضه ۴ فروردین ۱۴۰۱
وضعیت موجودی در ایران موجود با گارانتی رسمی
سیستم‌عامل در زمان بررسی اندروید ۱۲ با پوسته One UI 4.1
فناوری شبکه ارتباطی GSM / HSPA / LTE / 5G

 طراحی شیک اما تکراری

گوشی A53 وزنی حدود ۱۸۹ گرم دارد که با توجه به صفحه‌نمایش ۶.۵ اینچی، نسبتا مناسب است و توزیع وزن در گوشی، آن را نسبتا خوش‌دست و راحت کرده است.

طراحی گوشی کاملا تکراری و شبیه گلکسی A52 و A52s است

فریم و قاب پشتی گوشی تماما از جنس پلاستیک نسبتا مرغوب است و ویژگی مات بودن آن، سبب می‌شود تا اثر انگشت روی بدنه گوشی باقی نماند. صفحه‌نمایش هم با محافظ گوریلا گلس ۵ احاطه شده که نسبتا مقاوم است.

ضخامت و ابعاد گوشی بسیار خوب و ظریف طراحی شده و در یک دست نیز احساس راحتی خواهید داشت. روی سمت راست فریم گوشی، ما شاهد دکمه‌های کنترل بلندی صدا و پاور هستیم.

اسکنر اثر انگشت هم در زیر صفحه‌نمایش به صورت اپتیکال کار شده که البته نسبت به اولتراسونیک در پرچمداران سامسونگ، دقت کم‌تری دارد.

گلکسی A53 با گواهی IP67 در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است

گوشی A53 دارای گواهی IP67 است که آن را در مقابل نفوذ گرد و غبار یا آب تا عمق یک متر به مدت ۳۰ دقیقه محافظت می‌کند.

در قسمت پشت دستگاه، ماژول دوربین با چهار لنز و فلش LED در گوشه سمت چپ بدنه قرار گرفته است.

برآمدگی ماژول دوربین بسیار کم است که باعث شده پنل ظاهری یک‌دست تر داشته باشد.

سامسونگ گلکسی A53 در چهار رنگ سفید، مشکی، آبی و هلویی به بازار عرضه شده که گزینه‌های مطلوب و متنوعی در نوع خود هستند.

گلکسی A52s با قیمت ارزان‌تر از لایه محافظ گوریلا گلس ۵ و IP67 پشتیبانی می‌کند.

ابعاد (میلیمتر) ۱۵۹.۶ در ۷۴.۸ در ۸.۱
وزن (گرم) ۱۸۹
جنس پنل پشتی پلاستیک
لایه محافظ گوریلا گلس ۵

نمایشگر؛ سریع، واضح و عالی

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

در بررسی گلکسی A53 سامسونگ نمایشگر سوپر آمولد با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز یکی از نقاط قوت اصلی گوشی است. این پنل از لحاظ کنتراست، سطح جزئیات و غنای رنگ در سطح بالایی قرار دارد و می‌تواند یک گزینه فوق‌العاده برای علاقه‌مندان به صفحه‌نمایش‌های بزرگ، پرسرعت و با جزئیات بالا باشد.

سامسونگ با تعبیه نمایشگر با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و تراکم ۴۰۵ پیکسل بر اینچ، سعی کرده تا این گوشی میان‌رده را کمی به سطح گوشی‌های پرچم‌دار خود برساند.

گلکسی A53 یکی از بهترین نمایشگرها را در بین گوشی‌های میان‌رده دارد

در بررسی گلکسی A53 حداکثر روشنایی به دست آمده در حالت دستی به ۸۰۰ نیت می‌رسد که در سطح استاندارد و خوبی قرار دارد. اجزای صفحه‌نمایش در زیر نور مستقیم خورشید هم قابل تشخیص است و می‌توان به راحتی از گوشی در محیط‌های مختلف با شدت نور متفاوت استفاده کرد.

گوشی A53 متاسفانه از نوسازی تطبیقی در صفحه‌نمایش خود پشتیبانی نمی‌کند. در تنظیمات گوشی، دو گزینه Normal برای نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و High برای ۱۲۰ هرتز را می‌توانیم مشاهده کنیم.

حتی با بررسی APIهای نمایشگر، نرخ تازه‌سازی پنهانی هم بین ۶۰ تا ۱۲۰ هرتز دیده نمی‌شود و به این معنی است که شما به طور دستی باید بین این دو حالت انتخاب کنید.

ابعاد (اینچ) ۶.۵
نوع پنل Super AMOLED
رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰
حداکثر روشنایی (nits) ۸۰۰
حداکثر نرخ نوسازی (هرتز) ۱۲۰



دوربین؛ عملکرد کاملا قابل قبول

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

سامسونگ برای گوشی A53 از چهار سنسور عریض ۶۴ مگاپیکسلی، فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی، تشخیص عمق و ماکرو ۵ مگاپیکسلی استفاده کرده است. این مشخصات، همگی به مدل A52s 5G که سال گذشته عرضه شد، کاملا شبیه است.

دوربین ۶۴ مگاپیکسلی در حالت پیش‌فرض، تصاویر ۱۶ مگاپیکسلی را ثبت می‌کند که از لحاظ گستره پویایی و سطح جزئیات، مطلوب و رضایت‌بخش است.

دوربین گوشی A53 همچنین از حالت HDR خودکار و بهینه‌سازی هوش مصنوعی استفاده می‌کند که هر دوی این قابلیت‌ها به شکل پیش‌فرض فعال هستند و به طور معمول تاثیر خود را در تصاویر ثبت شده نشان می‌دهند.

عملکرد دوربین‌ها مطلوب است اما نسبت به گلکسی A52s هیچ پیشرفتی ندارند

جزئیات تصاویر خوب است و اگر کمی اشباع و «پاپ» را ترجیح می‌دهید، رنگ‌ها می‌توانند مورد پسندتان باشند. در مناطق یکنواخت مانند آسمان، هیچ نویزی وجود ندارد که این قضیه یک پیشرفت نسبت به مدل A52s است.

جزئیات بافت‌ها در نماهای مختلف مانند ساختمان‌ها بیشتر است و نسبت به گستره پویایی که دارند، برای یک میان‌رده مناسب است.

شما همچنین می‌توانید در حالت ۶۴ مگاپیکسل با دوربین گلکسی A53 5G عکس‌برداری کنید. با اینکه می‌توان کمی جزئیات بیشتر را در عکس‌های این حالت به دست آورد، اما در بیشتر مواقع این عکس‌ها شباهت زیادی به همان حالت ۱۶ مگاپیکسلی دارند.

در بررسی گلکسی A53 دیدیم که این گوشی فاقد دوربین تله‌فوتو اختصاصی است. با اینکه در دوربین اصلی می‌توانیم تا ۱۰ برابر زوم داشته باشیم، اما کیفیت تصاویر تا زوم ۲ برابری نسبتا مطلوب است و جزئیات خوبی دارند.

عکس‌های دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی خوب به نظر می‌رسند و می‌توان از آن برای ثبت عکس‌های دسته‌جمعی یا مناظر وسیع، در حد معمول استفاده کرد.

دوربین سلفی گلکسی A53، لنزی ۳۲ مگاپیکسلی است. به طور کلی، کیفیت سلفی ثابت است و جزئیات نسبتا خوبی را ثبت می‌کند. رنگ پوست گاهی اوقات واقعی نیست، اما خوشبختانه وجود قابلیت HDR خودکار و بهینه‌ساز صحنه، می‌تواند به ثبت تصاویر رضایت‌بخش کمک کنند.

عملکرد دوربین سلفی برای ثبت عکس‌های باکیفیت عالی است

دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و عمق‌سنج خوشبختانه بی‌مصرف نیستند و می‌توانند نتایج و تصاویر خوبی را به ثبت برسانند. سطح فوکوس دوربین ماکرو گسترده است و نتایج در صورتی که دقت و صبر خوبی داشته باشید، راضی‌کننده هستند.

حالت شب در هر دو دوربین فوق عریض و اصلی گلکسی A53 وجود دارد و بهبود‌های جزئی نسبت به A52s پیدا کرده‌اند. تصاویر شفاف و راضی‌کننده هستند و می‌توان روی این گوشی برای عکاسی شبانه یا در نور کم حساب کرد.

ضبط ویدیو با هر سه دوربین اصلی، فوق‌عریض و سلفی تا حداکثر وضوج 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه امکان‌پذیر است. کیفیت ویدیوهای ضبط شده بسیار خوب هستند و وجود نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه در حالت 1080p هم گزینه مناسبی برای علاقه‌مندان می‌تواند باشد.

تصاویر دوربین اصلی گلکسی A53 (منبع: GSMArena): (برای نمایش تصویر در ابعاد بزرگتر کلیک کنید.)

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

تصاویر دوربین اصلی گلکسی A53 در حالت ۶۴ مگاپیکسلی:

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

تصاویر دوربین فوق‌عریض گلکسی A53:

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

تصاویر دوربین اصلی گلکسی A53 در شب: (در تصویر پایین از نایت مود استفاده شده)

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

تصاویر دوربین فوق عریض گلکسی A53 در شب: (در تصویرپایین از نایت مود استفاده شده)

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

تصاویر دوربین سلفی گلکسی A53:

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

دوربین‌ها ۱. عریض
۲. فوق عریض
۳. ماکرو
۴. عمق سنج
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل
(لنز ۲۶ میلی‌متری f/1.8 با تثبیت کننده تصویر OIS)
اندازه سنسور اصلی (اینچ) 1/1.7
فوق عریض ۱۲ مگاپیکسل
(زاویه دید ۱۲۳ درجه‌ای، لنز ۱۵ میلی‌متری f/2.2)
اندازه سنسور فوق عریض
تله ( زوم ۲ تا ۳ برابر)
اندازه سنسور تله
امتیاز زوم DXOmark (واید تا تله)
سنسورهای دیگر ۵ مگاپیکسل (ماکرو f/2.4)
۵ مگاپیکسل (عمق‌سنج f/2.4)
امتیاز عکاسی DXOmark
قابلیت‌ها فلش LED دوگانه، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری 4K@30fps, 1080p@30/60fps
امتیاز ویدیو DXOmark
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیسل
(لنز واید ۲۶ میلی‌متری f/2.2، اندازه پیکسل ۰.۸ میکرومتر)
اندازه سنسور سلفی (اینچ) 1/2.8
امتیاز سلفی DXOmark
فیلم‌برداری سلفی 4K@30fps, 1080p@30fps

عملکرد پردازنده؛ ضعیف‌تر از نسل قبل

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

سامسونگ در گلکسی A53 از پردازنده اختصاصی اگزینوس ۱۲۸۰ استفاده کرده که جایگزین اسنپدراگون 778G در گلکسی A52s است.

این چیپست ۵ نانومتری ۸ هسته‌ای دارای دو هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و شش هسته دو گیگاهرتزی Cortex-A55 است. همچنین یک پردازنده گرافیکی Mali-G68 هم دیده می‌شود. در گوشی A33 سامسونگ هم از همین تراشه استفاده شده است.

گلکسی A53 در اجرای بازی‌های سنگین مثل آسفالت ۹ ضعیفتر از A53 و در حد A33 است

در بررسی گلکسی A53 عملکرد روان و بدون لگی را در رابط کاربری شاهد بودیم. گشت‌و‌گذار در وب و استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف بسیار راحت و پرسرعت است و علاوه بر این‌، بازی‌های گرافیکی و سنگین مانند Call of Duty Mobile، پابجی و آسفالت ۹ به راحتی و بدون مشکل اجرا می‌شوند.

تراشه ۵ نانومتری باعث شده تا با یک پردازنده کم‌مصرف مواجه باشیم و به همین دلیل هم گوشی در پردازش‌های سنگین چندان داغ نمی‌کند.

با اینکه عملکرد کلی سخت‌افزار مناسب است، اما ما در بررسی گلکسی A53 متوجه شدیم که نتایج به دست آمده در بنچ‌مارک‌های مختلف مانند آنتوتو و گیگ‌بنچ تک و چند هسته‌ای، در سطحی پایین‌تر از A52s قرار دارد. با این حال این تفاوت سطح، تاثیر مستقیم و محسوسی در تجربه اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها نمی‌گذارد.

همانطور که در جدول زیر می‌بینید توان سخت‌افزاری گلکسی A53 در حد گوشی به مراتب ارزانتر گلکسی A33 است.

گوشی‌های جایگزین گلکسی A53 با پردازنده قوی‌تر:

  • گلکسی A52s 

  • شیائومی 11T
  • موتورلا اج ۲۰

پیکربندی حافظه؛ گزینه‌های مورد انتظار با قابلیت ارتقا

گوشی گلکسی A53 در ظرفیت‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی عرضه شده است و می‌توان بین سه گزینه ۴، ۶ و ۸ گیگابایت انتخاب کرد.

تنوع گزینه‌ها از لحاظ رم و فضای ذخیره‌سازی در A53 بسیار خوب است و وجود اسلات میکرو SD در این گوشی برای افزایش حافظه داخلی، خبر خوشحال‌کننده‌ای برای طرفداران می‌تواند باشد.

درگاه حافظه microSD مشترک با سیم‌کارت
پیکربندی حافظه (گیگابایت) ۱۲۸/۴, ۱۲۸/۶, ۱۲۸/۸, ۲۵۶/۶,۲۵۶/۸
نوع حافظه eMMC 5.1

باتری؛ شارژدهی مناسب گلکسی A53

در بررسی گلکسی A53 به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی رسیدیم که نسبت به مدل A52s، حدود ۵۰۰ میلی‌آمپر پیشرفت داشته است.

گلکسی A53 بدون شارژر عرضه می‌شود

با وجود حجم بیشتر باتری در A53، میزان بازدهی باتری در تست استقامت نمره ۱۱۳ ساعت را نشان می‌دهد که دقیقا هم نمره A52s است.

حتی در تست تماشای ویدیو و وبگردی، به ترتیب ۲۰ و ۱۲ ساعت بازدهی ثبت شده که بسیار نزدیک به نتایج گلکسی A52s است.

قابلیت‌های شارژ در A53 نسبت به مدل قبلی تغییری نکرده و گوشی جدید را هم می‌توان با حداکثر سرعت ۲۵ وات شارژ کرد. متاسفانه سامسونگ هنوز تصمیم نگرفته تا پا را جلوتر سرعت ۲۵ وات برای شارژ بگذارد و ما این مورد را حتی در گوشی‌های پرچم‌دار سری S22 می‌بینیم.

با استفاده از شارژر ۲۵ وات، نیم ساعت زمان برای شارژ ۴۵ درصد باتری از صفر نیاز داریم و برای شارژ کامل از صفر، ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه باید صبر کنیم.

گزینه‌هایی جایگزین با باتری یا شارژ بهتر

  • شیائومی 11T: باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت / ۶۷ وات
  • شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس : باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت / ۱۲۰ وات (۱۰۰ درصد در ۱۵ دقیقه)
ظرفیت (میلی آمپر ساعت) ۵۰۰۰
توان شارژ (وات) ۲۵ وات (۴۵ درصد در ۳۰ دقیقه)
شارژدهی باتری در پخش ویدیو (ساعت) ۱۹:۵۸
شارژدهی باتری در وبگردی (ساعت) ۱۲:۴۳
شارژدهی باتری در تماس (ساعت) ۳۲:۱۱

امکانات؛ تمام چیزی که انتظار داریم

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

در بررسی گلکسی A53 سامسونگ می‌بینیم که این گوشی امکانات استاندارد و نسبتا مناسبی دارد. اگر از نبود جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در این گوشی بگذریم، وجود اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر، پورت USB-C، اسپیکرهای استریو دالبی اتموس و جایگاه کارت حافظه میکرو SD که با سیم‌کارت دوم مشترک است، امکانات A53 را تشکیل می‌دهند.

حسگر‌ امنیتی سنسور اثر انگشت زیرنمایشگر
سنسورهای دیگر شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
جک ۳.۵ میلی‌متری خیر
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, هات‌اسپات
بلوتوث 5.0, A2DP, LE
GPS بله با A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
NFC بله (وابسته به بازار عرضه)
رادیو ندارد
USB USB Type-C 2.0, USB On-The-Go
رنگ‌ها مشکی، سفید، هلویی، آبی

نمرات گلکسی A53

گلکسی A53 با پردازنده ۵ نانومتری اگزینوس ۱۲۸۰ در آزمون چند هسته‌ای بنچمارک گیک‌بنچ ۵ به امتیاز ۱۸۹۱ و در آزمون تک هسته‌ای به نمره ۷۴۳ رسیده است. همچنین در تست‌های آنتوتو ۸ و ۹ به ترتیب امتیازات ۳۲۹۸۰۱ و ۳۷۹۳۱۳ را کسب کرده است.

در ادامه بررسی گلکسی A53 نگاهی به مزایا و معایب این گوشی خواهیم داشت. این مشکلات از دید کاربرانی مطرح شده که تجربه استفاده از این گوشی را برای چند هفته داشته‌اند.

میانگین بررسی کاربران در آمازون ۴.۳
تعداد بررسی‌ها در آمازون ۱۱۵
میانگین نمره کاربران در دیجیکالا ۴.۲
تعداد بررسی‌‌ها در دیجیکالا ۲۱۸

مزایا گلکسی A53 از دید کاربران

کیفیت ساخت مناسب و مقاومت در برابر آب

گوشی گلکسی A53 از کیفیت ساخت مناسب و خوبی برخوردار است که آن را در سطح بهترین گوشی‌های میان‌رده قرار می‌دهد. همچنین وجود گواهی IP67 و گوریلا گلس ۵ روی صفحه‌نمایش، A53 را به یک گوشی مقاوم تبدیل کرده است.

صفحه‌نمایش آمولد و ۱۲۰ هرتز

پنل سوپرآمولد با نرخ تازه‌سازی حداکثر ۱۲۰ هرتز که از روشنایی تا ۸۰۰ نیت هم برخوردار است، از مزایا گلکسی A53 محسوب می‌شود.

دوربین فوق العاده گلکسی A53

دوربین‌های گلکسی A53 از کیفیت بالایی برخوردار هستند و نتایج به دست‌ آمده از آنها چه در روز و چه در شب، راضی‌کننده است. مخصوصا دوربین سلفی تصاویر بسیار با کیفیتی را برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی ثبت می‌کند.

شارژدهی مناسب

همانطور که در بررسی گلکسی A53 دیدیم، باتری این گوشی نسبت به نسل قبل ۵۰۰ میلی‌آمپر ظرفیت بیشتری دارد. همچنین پردازنده ۵ نانومتری اگزینوس ۱۲۸۰ نسبت به اسنپدراگون ۷۷۸ مصرف شارژ کمتری دارد.

معایب گلکسی A53 از دید کاربران

بدنه پلاستیکی گوشی A53

با وجود اینکه پلاستیک استفاده شده در A53 مرغوب و رضایت‌بخش است، اما با توجه به قیمت تمام شده، انتظار می‌رود سامسونگ کم‌کم به سمت بدنه فلزی یا حداقل فریم آلومینیومی برای میان‌رده‌های قدرتمند خود برود.

سرعت شارژ نسبتا پایین

سامسونگ همچنان در سرعت شارژ ۲۵ وات مانده است و فرقی ندارد گوشی پرچمدار S22 می‌خرید یا میان‌رده A53. حتی سامسونگ اقدام به حذف شارژر از گوشی‌های جدید خود کرده که این مورد درباره گلکسی A53 هم صدق می‌کند.

سخت‌افزار ضعیف

با وجود بازدهی مناسب پردازنده اگزینوس ۱۲۸۰ در کاربردهای روزمره این تراشه نسبت به اسنپدراگون 778G که در A52s استفاده شده، عملکردی ضعیف‌تر دارد و در حد گوشی ارزانتر گلکسی A33 ظاهر می‌شود.

قیمت بالا گلکسی A53

این میان‌رده جدید سامسونگ در بازه قیمتی حدود ۱۱ تا ۱۳ میلیون تومان قرار دارد که با کمی مقایسه و تحقیق، می‌توان متوجه شد که نسبت به گوشی‌های همرده از لحاظ قدرت و بازدهی، گران‌تر است. گوشی‌هایی مانند پوکو X4 Pro یا ردمی نوت 11 با داشتن امکاناتی بیشتر مانند شارژ ۶۷ واتی و دوربین قوی‌تر، احتمالا گزینه‌های بهتری با قیمت مناسب می‌توانند باشند.

جمع‌بندی بررسی گلکسی A53 5G

نقد و بررسی مشخصات گوشی A53 سامسونگ و گوشیهای جایگزین بهتر

بررسی گلکسی A53 سامسونگ

بررسی گلکسی A53 نشان می‌دهد با گوشی باکیفیتی طرفیم که با دوربین ۶۴ مگاپیکسلی، نمایشگر فوق‌العاده و کیفیت ساخت بالا می‌تواند مخاطب را راضی کند، اما وقتی وارد مبحث قیمت و مقایسه با برخی رقبا می‌شویم، این ویژگی‌های مثبت رنگ می‌بازد.

در رده قیمتی ۱۱ میلیون تومان وجود شیائومی 11T و حتی گلکسی A52s که با وجود قیمت پایین‌تر، حتی از گلکسی A53 بهتر است، ارزش خرید گلکسی A53 سامسونگ را پایین می‌آورد.

این تفاوت تا حدی است که اگر دوربین برایتان در اولویت نباشد می‌توانید گلکسی A33 را ۳ میلیون ارزان تر بخرید و تا حد زیادی از مزایای گلکسی A53 بهره‌مند شوید.


سوالات متداول

چرا گوشی A53 را بخریم؟

اگر به دنبال یک گوشی که صفحه نمایشگر خوب، شارژدهی مناسب، دوربین با کیفیت با عملکرد قابل قبول برای استفاده های روزانه و معمولی هستید که عمر مفید بالایی داشته باشد، گوشی A53 می تواند جز انتخاب های شما برای خرید باشد.

معایب گوشی A53 چیست؟ چرا این گوشی را نخریم؟

با در نظر گرفتن طراحی معمولی، سرعت شارژ پایین نسبت به رقبا و عدم وجود آداپتور شارژ در پک گوشی به عنوان نقاط ضعف a53، اگر اهل بازی کردن حرفه ای با گوشی هستید، خرید گوشی ای 53 به شما توصیه نمی شود.


مشخصات SAMSUNG Galaxy A53 5G


تاریخ رونمایی2022, March 17

وضعیت موجودیAvailable. Released 2022, March 24


بدنه

ابعاد159.6 x 74.8 x 8.1 mm (6.28 x 2.94 x 0.32 in)

وزن189 g (6.67 oz)

جنس بدنهGlass front (Gorilla Glass 5), plastic frame, plastic back

سیم کارتIP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 mins)


صفحه نمایش

نوعSuper AMOLED, 120Hz, 800 nits (HBM)

اندازه6.5 inches, 102.0 cm2 (~85.4% screen-to-body ratio)

رزولوشن1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~405 ppi density)

محافظCorning Gorilla Glass 5


باتری

شارژ کردنFast charging 25W

نوعLi-Po 5000 mAh, non-removable


دوربین اصلی

چهارگانه64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.7X", 0.8m, PDAF, OIS 12 MP, f/2.2, 123 (ultrawide), 1.12m 5 MP, f/2.4, (macro) 5 MP, f/2.4, (depth)

ویژگیLED flash, panorama, HDR

ویدئو4K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS


دوربین سلفی

ویژگی هاHDR

تکی32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8m

ویدئو4K@30fps, 1080p@30fps


پردازنده و سخت افزار

اسلات کارت حافظهmicroSDXC (uses shared SIM slot)

داخلی128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM


مشخصات نرم افزاری

سیستم عامل و رابط کاربریAndroid 12, One UI 4.1

چیپستExynos 1280 (5 nm)

پردازندهOcta-core (2x2.4 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)

پردازنده گرافیکیMali-G68


ویژگی ها

سنسورهاVirtual proximity sensing


صدا

پورت هندزفری 3.5 میلیمترNo

بلندگوYes, with stereo speakers


شبکه ها ارتباطی

5G bands2, 5, 48, 66, 77, 78, 260, 261 SA/NSA/Sub6/mmWave - SM-A536V

2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)

تکنولوژیGSM / HSPA / LTE / 5G

3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100

4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 13, 20, 28, 46, 48, 66 - SM-A536V

سرعتHSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A, 5G


سایر مشخصات

بلوتوث5.1, A2DP, LE

GPSYes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

NFCYes (market/region dependent)

رادیوNo

خودشUSB Type-C 2.0, USB On-The-Go

WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot


تست ها

کاراییAnTuTu: 329802 (v8), 379313 (v9) GeekBench: 1891 (v5.1) GFXBench: 19fps (ES 3.1 onscreen)

صفحه نمایشContrast ratio: Infinite (nominal)

دوربینPhoto / Video

بلندگو-26.5 LUFS (Good)

عمر باتریEndurance rating 113h


سایر

قیمت$319.99 / 337.70 / 314.99 / 34,499 / C$508.96

سار0.75 W/kg (head) 1.58 W/kg (body)

سار اروپا0.89 W/kg (head) 1.60 W/kg (body)

رنگ بندیBlack, White, Blue, Peach

مدل هاSM-A536B, SM-A536B/DS, SM-A536U, SM-A536U1, SM-A5360, SM-A536E, SM-A536E/DS, SM-A536V


مطالب مرتبط:

نقد و بررسی مشخصات گوشی A52s 5G سامسونگ + گوشی های جایگزین های بهتر

نقد و بررسی مشخصات گوشی A13 سامسونگ ( پرفروش ترین گوشی 1401) + پرسش های متداول

نقد و بررسی مشخصات گوشی A23 سامسونگ |معایب و ویژگی ها

نقد و بررسی مشخصات گوشی A73 سامسونگ | معایب و ویژگی ها


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع