2 سال پیش / خواندن دقیقه

در مقابل خیانت شوهر چه عکس العملی نشان دهیم؟

در مقابل خیانت شوهر چه عکس العملی نشان دهیم؟

در این مقاله قصد داریم در مورد موضوع بسیار حساس بهبود رابطه بعد از خیانت همسر صحبت کنیم. تحقیقات نشان می‌دهد که حدود 50 درصد از ازدواج‌ها در طول رابطه خود نوعی از خیانت را تجربه می‌کنند.

همه انواع خیانت برای ازدواج در سراسر جهان بسیار آسیب زا هستند. اولین چیزی که پایه های اعتماد را در یک رابطه متلاشی می کند، خیانت است. مهم نیست به چه زبانی صحبت می کنید، مهم نیست چه رنگ پوست دارید، مهم نیست از چه قومیت یا پیشینه فرهنگی هستید، خیانت پایه و اساس روابط را متلاشی می کند.

بهبود رابطه بعد از خیانت همسر چیست؟

تعریف درمان خیانت همسر، عبارت است از فرآیند بهبود ذهنی، عاطفی و فیزیکی یک رابطه پس از تجربه خیانت همسر. بهبودی رابطه پس از خیانت معمولاً بین شش ماه تا دو سال طول می‌کشد و اغلب فرآیندی دردناک است اما برای زوج‌هایی که فروتنی، شفقت و سرسختی دارند، درمان خیانت امکان پذیر است.

انواع خیانت در زندگی زناشویی

خیانت در یک رابطه می تواند از یک رابطه عاطفی گرفته تا رابطه جنسی باشد.

خیانت عاطفی زمانی است که شما یک وابستگی عاطفی نزدیک و نامناسب با شخصی غیر از همسرتان ایجاد می‌کنید و آن شخص بهترین دوست شما می‌شود. همه چیز زندگی تان را با او در میان می گذارید و عاشق او می شوید.

بدیهی است که خیانت جنسی زمانی است که تماس جنسی وجود داشته باشد. به دلیل وابستگی، معمولاً  درمان خیانت جنسی از بهبودی خیانت عاطفی دشوارتر است. در یک رابطه عاطفی، یک وابستگی قوی شکل گرفته است که شکستن آن دشوار است. در مقابل، خیانت جنسی اغلب شامل وابستگی اندکی است، بنابراین شکستن آن بسیار آسان‌تر است.

همسر قربانی خیانت معمولاً به دلیل درد شدید و از دست دادن کنترل، علائمی مشابه اختلال استرس پس از سانحه نشان می دهد.

مراحل زیر برای کمک به بهبود رابطه شما بعد از خیانت همسر طراحی شده است.

10 گام بعد از خیانت همسر

مرحله اول – تمام تماس ها را قطع کنید

اولین قدم این است که شما باید تمام ارتباط خود را با شخصی که با او رابطه نامشروع داشته اید قطع کنید. شما باید تمام تماس خود را با فردی که با او در  رابطه هستید را قطع کنید. زیرا اگر این کار را نکنید، وابستگی شما به او بیشتر می شود. بسیاری از مردان و زنان و خیانتکار این تصور غلط را دارند که می توانند رابطه را هر وقت که بخواهند متوقف کنند. این اشتباه بزرگی است که با آن فرد دوست باشید یا هر چند وقت یک بار او را ببینید. غیر ممکن است که این طور رابه را تمام کنید.

خیانت یک اعتیاد است.

هنگامی که با این شخص جدید ارتباط برقرار می کنید و او  نیازهای شما را برآورده می کند، مواد شیمیایی احساس خوب در مغز شما تراوش می شود که اثری شبیه به اعتیاد دارد. درست مانند هر نوع اعتیادی، چه هروئین باشد، چه کوکائین یا هر چیز دیگری، خودتان را گول نزنید اگر بخواهید آن را دور بزنید، دوباره به آن دچار خواهید شد.

همینطور در مورد خیانت اگر با کسی رابطه داشته اید، آن شخص به اعتیاد شما تبدیل می شود، بنابراین اگر در هر سطحی با او در تماس باشید، به احتمال زیاد دوباره وارد رابطه خواهید شد. علاوه بر این، هر بار تماس با شخص مورد علاقه شما باعث آسیب مجدد به همسرتان می شود. دوباره تاکید می کنیم خودتان را گول نزنید!!

آیا قربانی خیانت هستید؟

اگر شما همسر خیانت شده ای هستید که این مطلب را می خوانید و شریک زندگی تان تمام تماس های خود را با معشوق خود قطع نمی کند، اولین دور هشدار شما افشای این رابطه برای تمام خانواده و دوستانتان است. هدف از مشاوره خیانت از این کار ایجاد فشار اجتماعی برای شریک زندگی تان برای پایان دادن به رابطه است.

همسر خیانتکار واقعیات زندگی را نمی بیند

وقتی فردی در یک رابطه خیانت آمیز عاشقانه قرار می گیرد، ارتباط خود را با واقعیت از دست می دهد. با این حال، وقتی خانواده و دوستان او را با رفتار آزاردهنده اش روبرو می کنند، اغلب او به واقعیت بد کارش پی میبرد. اگر این فشار اجتماعی باعث نمی‌شود که شریک زندگی‌تان به تمام تماس‌ هایش با معشوق اش پایان دهد، حرکت بعدی شما باید جدایی از او باشد تا زمانی که شریک زندگی‌تان ثابت کند که دیگر با معشوقش ارتباطی ندارد.

جدایی در این مرحله به دو دلیل مهم است.

اول، این کار به شما این امکان را می دهد که یک مرز محکم تعیین کنید تا به طور مداوم توسط تماس شریک زندگی خود با معشوقش مورد آزار عاطفی قرار نگیرید.

دوم، این به شریک زندگی شما فرصتی می دهد تا ببیند زندگی بدون شما چگونه خواهد بود. اگر بعد از 3 تا 6 ماه شریک زندگی شما هنوز تمام تماس های خود را با معشوق خود قطع نکرده است، به طلاق فکر کنید.

مرحله دوم – همه حساب ها را مشترک کنید

مرحله دوم به این صورت است که باید همه حساب‌های شبکه های اجتماعی و تلفن خود را با همسر خود به اشتراک بگذارید تا نشان دهید دیگر با معشوق سابق خود تماس ندارید.

البته این کار برای زوج هایی که در رابطه  آن ها خیانت وجود ندارد نیز برای تقویت اعتماد و شفافیت توصیه می شود.

من چیزی برای پنهان کردن ندارم.

شما باید به طور داوطلبانه تلفن خود را هر زمان که همسرتان بخواهد به او  تحویل دهید. خوب عزیزم اعتماد بین ما را شکستی حالا برای بازگرداندن این اعتماد، باید همه حساب ها را مشترک کنید.

اگر واقعاً می‌خواهید که رابطه تان بهبود یابد، نباید هیچ رازی داشته باشید. این کار به همسر خیانت شده شما کمک می کند که به آرامی دوباره به شما اعتماد کند. زیرا زمانی که به همسرتان خیانت کرده اید صحبت های شما هیچ معنایی ندارد. تو اعتماد را شکستی، دروغ گفتی. آنچه شما می گویید مهم نیست، اعمال و رفتار شما مهم است.

حتی فکرش را هم نکن چیزی را مخفی کنی!

به اشتراک گذاشتن داوطلبانه همه حساب‌ها و تلفن خود با شریک زندگی‌تان به او کمک می‌کند تا راحت تر خانت را فراموش کند. آنها نمی توانند مراحل درمان خیانت را شروع کنند تا زمانی که بدانند شما دیگر با معشوق تان ارتباطی ندارید.

اگر زیر با این کار نرفت چکار کنیم؟

اگر شریک زندگی‌تان از اشتراک‌گذاری همه حساب‌ها و تلفن خود برای اثبات اینکه دیگر با معشوقش ارتباطی ندارد، امتناع می‌کند یا عصبانی شد! تکلیف چیست؟؟؟

دو مرحله هشداری که در بالا را خوب به خاطر بسپارید. این رابطه را در معرض همه دوستان و خانواده قرار دهید تا فشار اجتماعی ایجاد شود و اگر این برای همکاری کافی نیست، از او جدا باشید تا زمانی که داین کار را انجام دهند.

هشدار مهم:

اگر شریک زندگی شما از به اشتراک گذاشتن همه چیز با شما عصبانی است یا مقاومت می کند، احتمالاً به این دلیل است که آنها سعی می کنند با معشوق خود در ارتباط باشند و نمی خواهند به آن پایان دهند.

مرحله سوم – نشان دادن ندامت پشیمانی

مرحله سوم این است که باید صمیمانه از خیانت خود پشیمان شوید. اگر رابطه نامشروع داشته اید و نسبت به تأثیری که خیانت بر همسرتان گذاشته است با بی تفاوت رفتار کنید، بهبودی و درمان خیانت امکان پذیر نیست. فردی که خیانت کرده باید مسئولیت این رفتار مخرب را بر عهده بگیرد. حتی اگر شما ناراضی بودید، حتی اگر نیازهایتان برآورده نمی شد، نباید عهد خود را با همسرتان می شکستید و به او خیانت می کردید.

پشیمانی قلبی برای بهبود رابطه بسیار مهم است. اگر مسئولیت خیانت را به عهده نگیرید و پشیمان نباشید، تقریباً غیرممکن است که شریک زندگی تان شما را ببخشد.

گام چهارم – دردهای خیانت را پردازش کنید

مرحله چهارم پردازش دردهای شماست. بدیهی است همسری که قربانی خیانت شده صدمات زیادی را متحمل خواهد شد که باید آنها بیان کند. البته ممکن است شریک زندگی که خیانت کرده نیز صدمه دیده باشد زیرا شاید یکی از دلایلی که آنها خیانت کرده اند این است که علیرغم شکایت های مکرر آنها نیازهای آنها در رابطه برآورده نشده است. بنابراین هر دوی نفر رابطه به درمان آسیب های خود نیاز دارند.

بنابراین، استفاده از روش های مشاوره خیانت برای مقابله سازنده با آسیب‌های شما، کلیدی است. ممکن است برای انجام مؤثر این کار نیاز به همکاری با یک مشاوره خیانت داشته باشید.

گام پنجم – در مورد جزئیات خیانت بحث کنید

زوجین اغلب نمی انند که چقدر جزئیات باید در مورد یک رابطه به اشتراک گذاشته شود. برخی از همسران خیانت شده می خواهند همه جزئیات را بدانند در حالی که برخی دیگر فقط خلاصه می خواهند.

معمولاً همسر خیانتکار نمی‌خواهد جزئیاتی را به اشتراک بگذارد، بنابراین همسر قربانی خیانت گاهی اوقات برای سال‌ها مدام از آنها درخواست شنیدن حقیقت را می‌کند.

همسر قربانی خیانت باید میزان جزئیات به اشتراک گذاشته شده را مشخص کند، نه همسر خیانتکار.

با این حال، به یاد داشته باشید که هر چه جزئیات بیشتری بشنوید، ممکن است ویرانتر شوید. بنابراین، به دقت در نظر بگیرید که چه مقدار اطلاعات باید بدانید و چرا. فهرستی از تمام سوالاتی که در مورد رابطه عاشقانه همسر خیاتکارتان دارید تهیه کنید.

گام ششم- محرک ها را مدیریت کنید

وقتی کسی قربانی خیانت می شود ممکن است متلا به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)شود. کسانی که در رابطه دچار خیانت شده اند اغلب فلاش بک های و تصاویر ذهنی وحشتناکی را که پشت سر گذاشته اند را ناخودآگاه تجربه می کنند.

کسانی که توسط همسرشان در رابطه مورد خیانت قرار گرفته‌اند، اغلب دردی را که متحمل شده‌اند، مرور می‌کنند. بنابراین، یادگیری نحوه کنترل محرک هایی که آنها را به یاد این خاطرات وحشتناک می اندازد بسیار مهم است.

هنگامی یاد آوری خیانت، همسر قربانی خیانت شده باید از دو مورد اجتناب کند.

اولین مورد عدک یادآوری خاطرات گذشته که باعث کناره گیری عاطفی از همسرتان می شود.

دومیم مورد پرخاشگری کلامی نسبت به همسرتان است که منجر به درگیری می شود.

بهترین روش این است که هرگاه تحریک شدید آسیب های خود را با احساسات لطیف خود بیان کنید. مانند غمگینی، آسیب دیدگی، عدم اعتماد، ترس و غیره. برای مثال، یک جمله لطیف برای زمانی که تحریک می شود می تواند این باشد: “دیشب داشتم فیلمی را تماشا می کردم که درگیر یک رابطه عاشقانه بود و من را تحریک کرد. و یاد خیانت رابطه شما افتادم و احساس  غم و اندوه فراوانی کردک.»

وظیفه همسر خیاتکار این است که با همدلی، عذرخواهی و اطمینان خاطر پاسخ دهد، مانند «من قطعاً می توانم ببینم که چگونه این فیلم احساس غم و اندوه، آسیب و ترس شما را در رابطه با خیانت من برانگیخته کرده و بسیار متاسفم. به شما صدمه زدم و قول می دهم دیگر هرگز چنین کاری را انجام ندهم.» این نوع واکنش به محرک ها فرصت های شفابخشی را برای درمان خیانت ایجاد می کند. اگر به این شکل با خیانت همسر برخورد شود با گذشت زمان محرک ها کاهش می یابد.

نکته مهم در برخورد با خیانت شوهر: اگر شریکی که به او خیانت شده است، محرک ها را با خشم بیان کند و همسر خیانتکار با حالت تدافعی پاسخ دهد، محرک ها با گذشت زمان افزایش می یابد.

گام هفتم – به بخشش فکر کنید

گام هفتم، ایجاد شفقت و مهربانی نسبت به رفتار آزاردهنده همسرتان است. کار بر روی بخشش خیانت مرحله هفتم است.

نکته مهم : چه زمانی بخشش ممکن است!!

تنها زمانی بخشش مناسب است که همسر خیانتکار شما تمام تماس خود را با معشوق خود قطع کرده باشد، همه حساب ها را مشترک کند، ابراز پشیمانی صمیمانه کند، به طور موثر به دردهای شما گوش دهد، با پاسخ دادن به سوالات شما در مورد رابطه همکاری کند، و به با تحریک شدن های شما به خوبی همدلی داد.

تنها در این صورت منطقی است که نسبت به رفتار آزاردهنده او روی شروع فرآیند بخشش کار کنیم.

یک نکته مهم در برخورد با خیانت شوهر یا همسر. خیانت را ریشه یابی کنید!! برای درک دلایل خیانت شریک زندگیتان باید به سه سوال پاسخ دهید:

اول، چه چیزی در گذشته همسرتان ممکن است وجود داشته باشد که بر خیانت او تأثیر داشته باشد؟

برای مثال، بسیاری از افرادی که در خانواده ای بزرگ شده‌اند که در آن احساس ناکافی بودن می‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای خیانت جنسی قرار دارند، زیرا یک رابطه خیانت آمیز باعث می‌شود آنها احساس کنند که بسیار مورد مهم هستند.

دوم، در مورد شرایط شریک زندگی شما چه چیزی ممکن است بر خیانت همسرتان تأثیر داشته باشد؟

برای مثال، هر چه افراد استرس بیشتری داشته باشند، کمتر در برابر موقعیت‌های وسوسه‌انگیز مقاومت می کنند.

سوم، الگوی رفتاری شما چه بود که ممکن است احتمال خیانت همسرتان را افزایش داده باشد؟

برای مثال، شاید شما برای مدت طولانی از صمیمیت عاطفی یا جنسی اجتناب کرده اید.

هدف سوالات این است که به شما کمک کند تا همه متغیرهایی را که به این موضوع کمک کرده اند را درک کنید. اگر همه متغیرها را درک نکنید، حرکت رو به جلو برای برخورد با خیانت شوهر دشوار است. مرور پاسخ به سه سوال بالا اغلب به عنوان مرهمی بر زخم خیانت عمل می کند که احتمال بخشش خیانت را بالا می برد.

مرحله هشتم- مراقب خودگویی خود باشید

مرحله هشتم در مورد آنچه که فکر می‌کنیدمراقب باشید. همسری که قربانی خیانت شده اغلب افکار منفی دارد، مانند: “اگر در این رابطه بمانم، احمق هستم” یا “من دوست داشتنی نیستم وگرنه او به من خیانت نمی کرد.”

این عبارات کلی گویی هستند و نیاز به کنترل دارند. البته همسر خیانتکار نیز ممکن است افکار منفی در مورد خود داشته باشد، مانند “من یک آشغال خیانتکار هستم” یا “من لیاقت فرصت دوم را ندارم”.

نحوه تفکر ما تعیین کننده احساس و رفتار ماست. بنابراین، درست کردن افکارمان بسیار مهم است. برای مدیریت افکار منفی خود با نوشتن آنها شروع کنید تا بتوانید عینی تر به آنها نگاه کنید. در مرحله بعد، به یک جمله جایگزین برای افکار منفی فکر کنید که متعادل تر و صادقانه تر باشد.

به عنوان مثال، اگر فکر اصلی این است که “اگر در این رابطه بمانم، من یک احمق هستم” یک فکر تعدیل شده می تواند این باشد: “اگر همسر من تمام تماس های خود را با معشوق خود قطع نکند، همه حساب ها را با میل خودش باز نکند و از صمیم قلب ابراز پشیمانی نکند. آن وقت اگر من در این رابطه بمانم احمق هستم، اما اگر او این کارها را انجام داد، بنابراین تصمیم من برای ماندن در ابن ازدواج موجه است.”

گام نهم – بر روی عشق خود کار کنید

مرحله نهم، کشف مهمترین چیزهایی است که برای داشتن احساس عشق و رضایت به آنها نیاز دارید. برخی از مواردی که رابطه عاشقانه ما را پر بار تر می کند عبارتند از: ستایش، محبت، رابطه جنسی خوب، صمیمیت عاطفی و غیره.

برخی از مواردی که رابطه عاشقانه را خراب می کند شامل انتقاد، تدافع، سنگ اندازی، تحقیر، عدم تقسیم قدرت، و غیره است.

گام دهم: احتمال خیانت را کاهش دهید

آخرین مرحله برای برخورد با خیانت همیسر، بحث در مورد مرزهایی است که احتمال خیانت مجدد را کاهش می دهد. چه قوانینی برای موقعیت های ریسک پذیر بای داشته باشید؟؟

برای مثال، وقتی از یکدیگر دور می شوید! اگر شبی را با دوستان خود بدون شریک زندگی خود بیرون می روید! در باشگاه ورزشی چطور؟ وقتی با هم نیستید در مورد الکل چقدر باید باشد؟ چه چیزی قابل بحث با جنس مخالف نیست؟ کار بر روی این سوالات برای ایجاد یک جبهه متحد در برابر امور آینده حیاتی است.

بسیاری از زوج ها به این دلیل که خود را در موقعیت های مخاطره آمیزی قرار می دهند بدون اینکه متوجه شوند درگیر رابطه نامشروع می شوند. سعی کنید این اتفاق برای شما نیفتد.

در مورد مرزهای رابطه شما به عنوان یک زن و شوهر برای تقویت روابط زناشویی خود با صداقت بحث کنید.

همانطور که می بینید، راه بهبودی از خیانت وجود دارد، اما مشکل است! زوج هایی که این مراحل را صادقانه دنبال کنند بهبود می یابند.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع