یک سال پیش / خواندن دقیقه

از دانه های روغنی پول بساز | کسب و کار پولساز

 از دانه های روغنی پول بساز | کسب و کار پولساز


رسانه ای شدن روغن های پالم دار و تراریخته طی چند سال اخیر، باعث شد تا تمایل مردم به مصرف روغن های کنجد و زیتون و دیگر دانه های روغنی، افزایش یابد و در همین راستا شاهد بروز شغل نو ظهور «روغن‌کشی در حضور مشتری» شدیم. شغلی با سرمایه‌گذاری پایین و درآمد بالا.

شاید این روغن های طبیعی و خانگی را نتوان قابل رقابت با شرکت های صنعتی که برند بوده و سال هاست جای خود را پیدا کرده اند، دانست اما به عنوان یک محصول نوپا و جدید، مصرف و بازار کار آنها رو به رشد است.

نیازمندی های راه اندازی کار

ابتدا باید بررسی کنید و ببینید منابع شما تا چه حد اجازه هزینه کردن به شما می‌دهند. اگر قصد دارید این کسب و کار را به صورت خانگی شروع کنید، به یک دستگاه روغن گیری کوچک نیاز خواهید داشت که رو میزی است و برای شروع کار به درد شما می‌خورد.
مورد بعدی که نیاز دارید، یک محیط کارگاهی است که بتوانید در آن دستگاه‌ها و ظروف مورد نیاز را مستقر کنید. می‌توانید از زیر زمین محل زندگی خود شروع کرده یا مغازه ای اجاره کنید.
برای تهیه دانه‌های روغنی نیز می بایست برنامه‌ریزی و بودجه گذاری لازم را انجام دهید.

فراموش نکنید مهم :

اگر قرار است حجم کار بالایی انجام دهید، احتمالاً به یک کارگر کمکی یا یک تکنسین احتیاج دارید.

میزان درآمد 

درآمد حاصل از روغن کشی به وسعت کسب و کار شما بستگی دارد. در مراحل اولیه یعنی وقتی کسب و کار شما نوپا است، نباید در انتظار درآمد بالا باشید ولی با شروع کار و بالا رفتن تجربه شما، مشتریان بیشتری کارگاه شما را می‌شناسند و به این ترتیب برای شما بازاریابی خواهند کرد.
همچنین هرچه دستگاه شما مجهزتر و پیشرفته تر باشد و از مواد اولیه با کیفیت بالاتر استفاده کنید و برای به دست آوردن بازار مصرف، تلاش نمایید، سود بیشتری از این کار خواهید برد.

این چند نکته را مهم بدان :

۱. در هر مرحله از کار یا خرید، اطلاعات زیادی کسب کنید و کار خود را با مطالعه انجام دهید تا با کمترین هزینه، بهترین محصول را آماده کنید.

۲. سعی کنید محصول خود را به صورت مستقیم به مصرف کننده نهایی به فروش برسانید تا سود و درآمد بیشتری داشته باشید.

۳. برای شروع با هزینه کمتر، می توانید دستگاه های دست دوم موجود در سایت هایی همچون شیپور و دیوار را خرید کنید.

۴. می توانید دستگاهی را خریداری کنید که قابلیت روغن گیری از چندین دانه مختلف را داشته باشد تا قدرت تولید را چندبرابر کنید.

۵. در آغاز با کمک بنر و تراکت به صورت منطقه ای و محلی و شهری برای کار خود تبلیغ کنید و در ادامه با کمک شبکه های اجتماعی، فروش آنلاین را نیز به کار خود اضافه کنید.

۶. محیط تمیز و بهداشتی برای کار خود در نظر بگیرید و در تبلیغات خود، با استفاده از عکس و فیلم، مشتری را از بهداشتی بودن محصول مطمئن سازید.

۷. اگر امکانش فراهم باشد، بهتر است برای مدت کوتاهی در یکی از کارگاه های روغن گیری به صورت کارآموز مشغول شوید تا با جوانب و مشکلات احتمالی این کسب و کار آشنا شوید.



شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع