وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

اسم و مشخصات بزرگ ترین ریاضی دان های تاریخ

اسم و مشخصات بزرگ ترین ریاضی دان های تاریخ

ریاضی از علوم رایج در جهان است. برخی افراد علاقه و استعداد خاصی در این علم دارند. برخی از این افراد ریاضیدانان هستند. بزرگ ترین ریاضیدانان تاریخ را بشناسید.

شناخت هرچه بیشتر بزرگ ترین ریاضی دان های تاریخ

ریاضی یکی از موضوعات رایج و پرکاربرد در بین علوم دیگر محسوب می شود. بسیاری از افراد از آن متنفر بوده و بسیاری آن را دوست دارند. ریاضی امتحانی است که نمی توانید بدون آمادگی در آن حاضر شوید.

همچنین نیاز به یک معلم خوب و با تجربه دارد که بتواند مفاهیم را به راحت ترین و سریع ترین حالت ممکن در اختیار شما قرار دهد. در این قسمت از پلاس وی قصد داریم 11 مورد از بزرگترین ریاضیدانان کل جهان را به شما معرفی کنیم.

کارل فریدریش گاوس ( Carl Friedrich Gauss )

این ریاضیدان در 30 آوریل سال 1777 در آلمان متولد شد. تاریخ مرگ او 23 فوریه سال 1855 در همان آلمان است. او توانست مدال کوپلی را از آن خود کند. او در دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه های معتبر متفاوتی تحصیل کرد.

در زمینه های مختلف ریاضی اقدامات بسیار مهمی از جمله تئوری اعداد، جبر، حسابان جامع، فیزیک مکانیک، الکترواستاتیک، ستاره شناسی و تئوری ماتریس و اپتیک مطالب زیادی را ارائه داد.

کارل فریدریش گاوس

لئون هارد اویلر ( Leonhard Euler )

این ریاضیدان در 15 آوریل سال 1707 در سوئیس متولد شد و در 18 سپتامبر سال 1783 در روسیه به خاک سپرده شد. او تحت تاثیر ریاضیدان های دیگر از جمله فریدریش قرار گرفت.

همچنین علاوه برای ریاضی، در رشته های فیزیک، ستاره شناسی، منطق و مهندسی هم اقدامات و کشفیات بسیار مهمی را از خودش به جا گذاشته است. او در شاخه های مختلف توپولوژی و تئوری تحلیلی و اعداد، اقدامات زیادی را به انجام رسانده است.

نیوتون ( Isaac Newton )

نیوتون در 4 ژانویه سال 1943 در بریتانیا متولد شد و در 31 مارس سال 1727 در لندن به خاک سپرده شد. او در دانشگاه های معتبر از جمله کمبریج تحصیل کرد. او یک ریاضیدان، ستاره شناس و فیزیکدان انگلیسی بود و یکی از موثرترین دانشمندان در زمان خودش محسوب می شد.

نیوتون

اقلیدس ( Euclid )

اقلیدس در مصر متولد شد اما اصالت او مربوط به یونان است. رشته ای که در آن تحصیل می کرد، ریاضی بود. اقلیدس همچنین یک فیلسوف یونانی هم محسوب می شود و در فلسفه هم تحصیل کرده است و از شاگردان سقراط بود که هنگام مرگش هم در مراسم حضور داشت.

سرینیواسا رامانوجان ( Srinivasa Ramanujan )

این ریاضیدان در 22 دسامبر سال 1887 متولد شد و در 26 آوریل سال 1920 به خاک سپرده شد و در دانشگاه های بزرگی از جمله کمبریج تحصیل کرد. این ریاضیدان هندی تاثیرات بسیار مهمی در زمینه تحلیل ریاضیات، تئوری اعداد، و مباحث مربوط به کسر از خودش به جا گذاشت. او در سن 31 سالگی یکی از جوان ترین اعضای علمی خانواده شاهنشاهی محسوب می شد.

پیر د فرمات ( Pierre de Fermat )

او در 17 آگوست سال 1601 در فرانسه متولد شد و در 12 ژانویه سال 1365 به خاک سپرده شد. او همسر لوئیس لاینینگ فرمت بود. این ریاضیدان فرانسوی تئوری مدرن اعداد را کشف کرد و توانست سیستم ژئومتری تحلیلی را ابداع کند. انواع مختلف روش های محاسباتی را نیز به افراد نشان داد.

پیر د فرمات

گوتفرید لایبنیتس ( Gottfried Wilhelm Leibniz )

این ریاضیدان در اول جولای سال 1646 در آلمان متولد شد و در 14 نوامبر سال 1716 به خاک سپرده شد. او در دانشگاه های معتبر تحصیل کرد و در علوم مختلف از جمله علم ریاضی تاثیرات مهمی را از خودش به جا گذاشت. او منطق سمبلیک را روی کار آورد که تا آن زمان توجه زیادی به آن نمی شد.

آلبرت انیشتین ( Albert Einstein )

در مطالب قبلی پلاس وی خواندید که آلبرت انیشتن در 14 مارس سال 1879 در آلمان متولد شد و در 18 آوریل سال 1955 در نیوجرسی آمریکا به خاک سپرده شد و تحت تاثیر افرادی از جمله گاندی و نیوتن بود. او یکی از بزرگترین فیزیکدانان کل تاریخ محسوب می شود

تئوری اتمیک را در سال 1905 در یک مقاله مطرح کرد. بعد از انتشار این مقاله، معادله مشهور او E=mc2 به شدت سر و صدا کرد. حداقل 300 کتاب یا مقاله در زمینه فیزیک منتشر کرده است.

آلبرت انیشتین

فیثاغورس ( Pythagoras )

فیثاغورس به زمینه های سیاست، ریاضی، متا فیزیک، اخلاق و موسیقی علاقه داشت و همچنین تحت تاثیر فیلسوفانی مثل افلاطون و ریاضیدان بزرگ قرار گرفته بود. او در زمینه فلسفه باستانی هم تحصیلاتی داشت. همچنین با معادله ساده ای از اعداد توانست فواصلی را برای ایجاد هارمونی در موسیقی پایه گذاری کند و اقدامات زیادی را در زمینه ریاضیات به انجام برساند.

رنه دکارت ( René Descartes )

دکارت در 31 مارس سال 1596 در فرانسه متولد شد و در 11 فوریه سال 1350 در سوئد به خاک سپرده شد و تحت تاثیر افراد زیادی از جمله ارسطو و افلاطون قرار گرفته بود. دکارت همچنین پایه گذار ژئومتری تحلیلی و جبر سمبولیک بود. معادلات او باعث شده بود که مسائل جامعه به راحتی حل شوند.

آریابهاتا ( Aryabhata )

این ریاضیدان 476 سال قبل از میلاد مسیح در آساکا متولد شد و 550 سال قبل از میلاد مسیح، در هند به خاک سپرده شد. او اصالتا هندی بود و در زمینه ستاره شناسی و ریاضیات تحصیلات داشته است.

این ریاضیدان هندی سال های زیادی به مطالعه ریاضی مشغول بود و تکنیک های مختلفی را در این رشته به ثبت رساند. او همچنین الگوریتم آریابهاتا را برای حل معادلات ریاضی به کار گرفت که در معروفیتش موثر بود و کشفیات زیادی هم در زمینه ستاره شناسی داشت.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع